Čeka svojih pet minuta: Vlada objavio “opasnu” poruku za svoju bivšu (foto)

Izvor: Svet, 07.Apr.2015, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čeka svojih pet minuta: Vlada objavio “opasnu” poruku za svoju bivšu (foto)

Vlada Stanojević koji je početkom godine imao teške trenutke kada je tokom žučne rasprave udario svoju tadašnju devojku Ana Mariju Žujović, što je ona svima pokazala na društvenim mrežama i time izazvala skandal kom nema kraja, pokazao je da i ga i dalje muče ti dani.
Naime, on je na društvenim mrežama postavio fotografiju na kojoj piše:
“Ko igra prljavo, kad tad završi u blatu”, što asocira na Anu Mariju, pogotovo ako se podsetimo da je voditelj mnoge stvari demantovao.

A photo posted by Vladimir Stanojevic (@vladimirstanojevic) on Apr 6, 2015 at 1:27pm PDT


Pogledaj vesti o: Vlada Stanojević

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čeka svojih pet minuta: Vlada objavio “opasnu” poruku za svoju bivšu (foto)

Izvor: Scandal.rs, 07.Apr.2015

Vlada Stanojević koji je početkom godine imao teške trenutke kada je tokom žučne rasprave udario svoju tadašnju devojku Ana Mariju Žujović, što je ona svima pokazala na društvenim mrežama i time izazvala skandal kom nema kraja, pokazao je da i ga i dalje muče ti dani...Naime, on je na društvenim...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.