Čarli Šin snima rijaliti o svom životu i borbi sa HIV-om?

Izvor: Svet plus, 13.Jul.2016, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čarli Šin snima rijaliti o svom životu i borbi sa HIV-om?

Glumac Čarli Šin želi da snima rijaliti šou o svom životu koji će ujedno pratiti i borbu sa HIV virusom, od kog je oboleo prošle godine.

Kontroverzni glumac Čarli Šin, kog sigurno najbolje poznajete iz serije "Dva i po muškarca", u novembru prošle godine objavio je da je HIV pozitivan i sada želi da snima rijaliti o tome. Kako prenosi "US Weekly", glumac želi da prikaže svoj život javnosti i da otvoreno priča o svojim zdravstvenim problemima. Navodno je imao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << sastanke sa brojnim producentima, jer zaista želi da dozvoli kamerama da uđu u njegov svet i zabeleže sve ono što se u njemu nalazi.

Da li će Čarli dobiti svoj rijaliti i koliko ljudi zapravo želi da ga vidi u nekom drugom svetlu, ostaje nam da čekamo i saznamo.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

OVAJ RIJALITI ĆE BITI PRAVI BUM! Čarli Šin i njegov život sa HIV-om!

Izvor: Kurir, 14.Jul.2016, 17:37

...- Susreo se s producentima i pripreme su već počele - rekao je izvor..Kada je snimao 'Dva i po muškarca' bio je najplaćeniji televizijski glumac i zarađivao oko milione po jednoj epizodi..Zločestog dečka Holivuda otpustili su iz serije u kojoj je imao glavnu ulogu zbog ispada i hedonističkog...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.