Izvor: Scandal.rs, 04.Mar.2020, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cakana otvorila dušu: “Pevam 30 godina, a Kija je popularnija od mene! Postali smo pomahnitala nacija!”

Dragica Radosavljević Cakana samo za VIP EXKLUZIV kaže da nikada sebi neće dozvoliti da snimi pesmu za jednokratnu upotrebu i da ostaje ozbiljna pevačica ma koliko je to koštalo. – Izdala sam novu pesmu za Grand, zove se Jako, jače. Vesela, trubačka, htela sam da malo izađem iz klišea, dugo sam snimala balade. Tekst je The post Cakana otvorila dušu: “Pevam 30 godina, a Kija je popularnija od mene! Postali smo pomahnitala nacija!” appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Leon pretio pištoljem! Svi prisutni ZGRANUTI! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 05.Mar.2020, 11:35

Popularni pevač Stefan Dimitrijević Leon slovi za finog i vaspitanog momka, stoga su svi bili iznenađeni kada su čuli za njegovo histerisanje, ljubomorni ispad i pretnje da će pucati iz pištolja! Cakana otvorila dušu: “Pevam 30 godina, a Kija je popularnija od mene! Postali smo pomahnitala nacija!”...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.