ČUO SAM MARIJU KAKO VRIŠTI IZ SOBE! Bebica otkrio kako je spasio život Siniši Kulić, evo šta se dogodilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023, 15:34

"ČUO SAM MARIJU KAKO VRIŠTI IZ SOBE!" Bebica otkrio kako je spasio život Siniši Kulić, evo šta se dogodilo

Emisija "Između dve vatre", svake srede u 20 časova.

U novom izdanju emisije "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas ugostili smo Nenada Macanovića, Bebicu.

Bebica je, podsetimo, diskvalifikovan iz Zadruge, te se spekuliše da li i dalje čeka Miljanu Kulić u Nišu kod Siniše Kulić, ili ipak ne.

On nam je u emisiji otkrio do sad nepoznate detalje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odnosa sa Kulićima, kao i ceo period kada je Miljana bila u životnoj opasnosti, ali nam poverio detalje i Sinišinog zdravlja.

Bebica nam je u emisiji otkrio i kako je Siniši spasio život, budući da je Marija već o tome govorila ne napomenula da će mu do kraja života biti zahvalna na tome.

Bebica nam je otkrio šta se tačno dogodilo te noći kada je Siniši visio život o koncu:

- On je imao operaciju, taj karcinom grla, nosio je onu kanilu na vratu. Tokom noći, Miljana i ja smo došli iz stana, došli smo kod njih, bili smo u sobi, tamo smo nešto radili, samo smo čuli Mariju da nas je zvala. Kaže dođi brzo, kada sam došao, Siniši je ispala ta kanila, izašla je iz grla, počeo je da se guši - pričao je Nenad, pa dodao:

- Ja sad u čudu gledam, sećam se doktor kako je to stavljao, da je on to gurnuo, stavio je prst tamo sa rukavicom, ja sam isto raširio prstima, stavio prst ubacio sam tu kanilu, vratio je unutra - rekao je Nenad.

- Posle je sve bilo normaln, otišli smo u bolnicu, sve je bilo u redu.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu ispod teksta:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BEBICA JE ZABRANJEN NA PINKU - Progovorio o detaljima diskvalifikacije, evo da li čeka Miljanu u Nišu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023

Svake srede u 20 časova, emisija "Između dve vatre"...U novom izdanju emisije "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas ugostili smo Nenada Macanovića, Bebicu...Bebica je, podsetimo, diskvalifikovan iz Zadruge, te se spekuliše da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.