CRVENE KIKICE, LICE MLADO! Ovako je Ljuba izgledala sa 17 GODINA - tada je rodila Aleksandru (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 19:22

CRVENE KIKICE, LICE MLADO! Ovako je Ljuba izgledala sa 17 GODINA - tada je rodila Aleksandru (FOTO)

Iznenadila pratioce!

Sportistkinja i fitnes instruktorka Ljuba Pantović najširoj publici postala je poznata kao učesnica više različitih rijaliti programima, a njenoj liniji mnogi se dive.

Ona je od malih nogu trenirala atletiku, gimnastiku i kik boks, a svojevremeno je bila jedina žena na Balkanu koja je imala sertifikat Međunarodne asocijacije telohranitelja u službi obezbeđenja.

Odgovarajući na pitanja pratilaca na društvenim mrežama, Pantovićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pokazala svoju fotografiju nastalu pre više od dve decenije.

"Koliko ste godina imali kada ste dobili prvo dete?", glasilo je pitanje, na šta je fitnes-instruktorka, uz fotografiju iz tog perioda, odgovorila:

"Prvo dete, Aleksandru, rodila sam sa 17 godina."

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.