CRNA MILJANA - Kulićeva uplašena nakon Zoline prevarantske igre: Šta ću sada ako sam TRUDNA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 17:56

CRNA MILJANA - Kulićeva uplašena nakon Zoline prevarantske igre: "Šta ću sada ako sam TRUDNA?"

Već se pita šta ako se taj scenario obistini...

Rijaliti par Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola juče su izazvali pravu pometnju svojim neočekivanim bekstvom iz rijaliti programa "Elita". Njihov odlazak je izazvao razbijena vrata na pola i ostavio ukućane u šoku.

Međutim, dok su se ukućani zbunjeno pitali šta se desilo, pravi preokret je nastao kada se Kulićeva neočekivano vratila na imanje u Šimanovce, dok je Čolić odlukom Velikog šefa disvalifikovan. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Ona je sada Marku Đedoviću otkrila detalje njihovog bekstva i na koji način je Zola pokušao da uceni i nju i produkciju Elite.  

Miljana je Đedoviću tom prilikom otkrila kako je, navodno, Zola hteo njoj da napravi dete za 100.000 evra, a da Miljana dobije apartman, psihijatra i da se skine sa terapije koju pije zbog svog psihičkog stanja.

- Ja kad sam čula šta je tražio bila sam u šoku. On meni uošte nije pomenuo apartman i psihijatra, nego je spomenuo 100.000 evra i da se ne vraća dok to ne bude uplaćeno na Bosin žiro-račun. Bosa mu je majka. U slučaju da zatrudim da mi se omogući psihijatar i da prekinem sa ovom terapijom koju pijem - ispričala je Miljana o pokušaju Zoline prevare.

- A šta ćeš ako si sada trudna? -  pitao je Đedović.

- Ne znam šta ću - rekla je zabrinuto Miljana, na pomisao da je možda u drugom stanju.

A post shared by 🍀Realno Gledano🍀 (@realno_gledano_)

Srbija Danas/ Instagram

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.