ČLAN PRODUKCIJE ZADRUGE POVEZUJE DALILU I DEJANA? I Aleks je upletena u TAJNI PLAN za Zadrugu 6?

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2022, 14:59

ČLAN PRODUKCIJE ZADRUGE POVEZUJE DALILU I DEJANA? I Aleks je upletena u TAJNI PLAN za Zadrugu 6?

Da li je ovo uopšte moguće?!

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić svakodnevno obaveštavaju svoje pratioce na društvenim mrežama gde su i šta rade. Pošto su se opredelili za influensersku profesiju, oni detaljne snimke svojih aktivnosti kaće na jutjub kanale i za kratko vreme su skupili veliki broj fanova.

Ipak, poslednji Aleksandrin snimak koji je izašao u javnost mnoge je zbunio, jer se u njemu pojavljuje član produkcijskog tima Zadruge, odnosno voditeljka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ivana Šopić.

Setimo se, Šopićka je nedavno bila na moru u crnoj Gori gde je uhvaćena u društvu Dalile Dragojević, što su mnogi povezali sa njenom ulogom u ovom formatu i sa susretom u kratkom periodu sa dve zaraćene strane, odnosno Dalilom i Dejanom.

Kako se spekuliše među bivšim zadrugarima, Šopićka je preuzela ulogu mirovne misije između Dejana i Dalile kako bi realizovala njihovo pomirenje, ili bar stišavanje strasti, jer kako dalje navode produkcija ih želi i u šestoj sezoni Zadruge. A da bi to realizovali neko je morao da preuzme ulogu pregovarača i kao najpodobnija, odnosno bliska obema stranama pojavila se Ivana Šopić, bivša učesnica koja se svojom rečitošću i direktnošću istakla i zaradila svoje mesto u produkciji najgledanijeg rijalitija u ovom delu Evrope.

Da li je reč o glasinama ili će do velikog pomirenja zaista doći, ostaje nam da sačekamo septembar.

Pogledajte snimak gde se pojavljuje u video snimku Aleksandre Nikolić na kom je i Dejan sa njima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.