ČIBE, BEŽI NAKAZO: Milojko presekao - Milijana, razvod je gotova stvar! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2020, 12:05

"ČIBE, BEŽI NAKAZO": Milojko presekao - Milijana, razvod je gotova stvar! (FOTO)

Neumoljiv.

Milojko Božić i njegova supruga Milijana ne prestaju da intrigiraju javnost svojim čudnim odnosom.

Nakon svih brojnih obrta usledilo je novo dešavanje. Ona je sinoć promenila ploču i pokušala da povrati svog muža.

Sredila se najlepše moguće i stala pored supruga kako bi ga isprovocirala raznoraznim ljubavnim pesmama i zavođenjem, ali to nije imalo efekta.

Stari lisac je sedeo nezainteresovan, pa je usledio hladan tuš. Milojko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je jasno rekao Milijani da džabe pokušava da ga osvoji, jer to nakon svih dešavanja ne bi bilo normalno.

Božić joj je žestoko odbrusio.

- Kod drugog ideš u krevet, spavaš, svlačiš se, idi kod drugog sad. Ja sam ti kupio haljinu, koliko sam samo novca dao za ovu krpicu. Samo se bahatiš. Aj sad čibe, skloni se od mene - bio je drzak Božić.

- Jedva čekam da se razvedemo - dodaje Milojko.

Situacija je eksalirala, pa je svađa potrajala dugo u noć.

Vujadin je PREVARIO Mirku, i to su svi VIDELI: Veza im je bila na iskušenjima, a njena izjava o ŽENAMA šokirala je javnost (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.