ĆERKU NE SMEM DA SPOMINJEM! Ana Ćurčić progovorila o prvom susretu sa decom nakon Zadruge Teško su prolazili kroz sve ono

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 11:35

"ĆERKU NE SMEM DA SPOMINJEM!" Ana Ćurčić progovorila o prvom susretu sa decom nakon Zadruge "Teško su prolazili kroz sve ono"

Nije im bilo lako!

Ana Ćurčić i Aca Bulić obnovili su vezu kada je ona izašla iz rijalitija, a sada su emisiji uživo progovorili o svom odnosu.

Ana je, pored toga, progovorila i o svom učešću u Zadruzi, ali i susretu i odnosu sa svojom decom.

- Sa ove tačke gledišta smatram da je bio dobar potez što sa ušla u "Zadrugu". Smatram da mi je to najbolji potez, mislila sam da nije kada sam bila unutra, ali sada kada je sve prošlo mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da mi je to samo što mi je donelo dobro. Većina u kući me je proglasila folirantom. Ja sam ušla da bih se suočila sa čovekom sa kojim sam bila tolike godine, nisam imala nikakav plan. Ljudima misle da sam ja folirant. Ja sam sad okrenuta sebi - rekla je Ana.

- Sve je bilo spontano, proradila je neka emocija. Nas je sudbina odvojila. Ja sam bio na finalu Zadruge. Ana nije ni znala šta se dešava, da su nas spojili. Onog momenta kada je izašla i kada smo prestali bliski rodila se emocija, koja nije ni prestala. Sa devojkom sam se razišao pre Zadruge. Neću da je uvlačim u neku javni svet jer ona to ne zaslužuje. Bitno je da mi znamo istinu - rekao je Bulić, a onda je Ana spomenula i odnos sa decom:

- Ćerku ne smem da spominjem, mama mi je rekla da je sve okej. Teško su prolazili kroz sve ono što sam ja doživljavala. Aca je heroj, sve vreme je bio uz njih - rekla je Ana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.