ĆERKA POZNATOG GLUMCA ISPROZIVALA TIJANU AJFON, A ONA JOJ ŽESTOKO UZVRATILA: Šaljem ti poljubac sa mojih silikonskih usana iz preskupog automobila!

Izvor: Svet, 06.Dec.2017, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĆERKA POZNATOG GLUMCA ISPROZIVALA TIJANU AJFON, A ONA JOJ ŽESTOKO UZVRATILA: Šaljem ti poljubac sa mojih silikonskih usana iz preskupog automobila!

Ćerka proslavljenog glumca Voje Brajovića, Iskra, otkrila je svojim pratiocima da je zgrožena današnjim devojkama koje se sve češće podvrgavaju estetskim operacijama.
Kako je Iskra Brajović napisala na svom Fejsbuku, ona ne može da shvati činjenicu da je danas prirodna lepota nešto što se ne ceni.
Uz otvoreno pismo koje je objavila stavila je fotografije Brižit Bardo i Fransoa Hardi, a sa druge strane, fotografiju Tijane >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Ajfon i još jedne devojke, kojima je oči prekrila zelenom trakom.

Ovakav njen postupak i komentar nikako se nije dopao starleti Tijani Ajfon, koja je izjavila:
“Iskra je ko? Aha, ćerka Voje Brajovića. Obožavam kad neko zauvek ostane nečija ćerka, ljubavnica, bivša žena i ostalo. Elem, da se vratimo na ovu. Pa znate kako, mislim da ona drži moju sliku pored kreveta i svako veče se moli Bogu da joj upadne neka lova da može da ima ono što sam ja stvorila. Zauvek će ostati u mišjoj rupici”, kaže Tijana, a onda još brutalnije udara na Iskru.
“Nažalost, ni za lovu ne može da radi, jer nekad je život baš surov. Eto, ja joj šaljem jedan silikonski poljubac iz mojih preskupih kola i želim joj da malo manje gleda Instagram, već je bolje da se posveti svom izgledu, pa je možda jednog dana prođe ta sujeta”, rekla je Tijana.
SvetSvet
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

ŠALJEM JOJ SILIKONSKI POLJUBAC IZ MOJIH PRESKUPIH KOLA Tijana Ajfon oštro uzvratila Iskri Brajović

Izvor: Piplmetar.rs, 07.Dec.2017, 11:15

Iskra Brajović je pre tri dana na Fejsbuku napisala status u kom je osudila silikonske lepotice i žene koje imaju silikone, smatrajući da je prirodna lepota najlepša.. Ćerka proslavljenog glumca Voje Brajovića Iskra Brajović otkrila je svojim pratiocima da je zgrožena današnjim devojkama koje...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.