CELA KUĆA NEKA ME GAZI KAO MRAVA! Ana Ćurčić potonula u ambis zbog Zvezdana - Kap je prelila čašu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 03:16

"CELA KUĆA NEKA ME GAZI KAO MRAVA!" Ana Ćurčić potonula u ambis zbog Zvezdana - Kap je prelila čašu

Zadrugarka nema više ni gram tolerancije za njegovo ponašanje...

Ana Ćurčić i Zorica Marković su napustile žurku i osamile se u hotelu "Zadruga" kako bi započele trač partiju o Zvezdanu Slavniću.

- Znaš ti kako on sebe vidi sad. Umesto da se posveti nekim pametnim stavrima, da nešto svori i ostavi iza sebe, on sebe vidi sad kao sa 19. godina, kao izlasci, ribe. Je l' me razumeš? - rekla je Ana.

- Juče objašnjava kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ti odeš sa drugaricama, on te ne zove jer ima poverenja, ti isto - rekla je Zorica.

- Kako to kad sam bila špijun najveći na svetu - rekla je Ana.

- I kao mora da preboli, da odboluje. Sad već sve postaje smešno - rekla je Zorica.

- Danas sam razmišljala, juče sam stvarno bila lošije. Jedan od baš lošijih dana - rekla je Ana.

- Meni je sinoć prelila kap u čaši - rekla je Zorica.

- Pritom zapamti dobro, opet je juče ponovio meni kad smo ti, ja i on pričali: "Šta bi bilo da ti nisi ušla, nastavio bih da budem srećan". Znači gde ti je uopšte bila svest šta si Ani uradio - rekla je Ana.

- Pokušao je da me izmanipuliše, ali ja nisam luda i glupa žena. Ne može me niko promeniti, cela kuća da me gazi kao mrava, ne. Sinoć je to pokušao nekoliko puta za bezazlene stvari koje su totalno nebitne. Ja mu više neću dopustiti, to je za mene kraj. Ne možeš sa mnom tako, šta to radiš. Moje mišljenje je da njemu odgovara da sam tu da bi dizao frku. Ali ono jadno imitiranje tebe kako plačeš, nisam bitna ja, bitna je puši*urka. Bude li me išta pitao, reći ću mu: "Izvini Slavniću, ne zanima me". Ja više nemam empatiju. Da se ne bih bespotrebno posvađala, tako ću reći - rekla je Zorica.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.