ČEKAM POZIV POLICIJE Necenzurisani snimci Uroša Blažića pred masakr u Mladenovcu, otkriveno sa kim je bio

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023, 20:29

"ČEKAM POZIV POLICIJE" Necenzurisani snimci Uroša Blažića pred masakr u Mladenovcu, otkriveno sa kim je bio

Gledajte večeras u 20 časova, emisija "Između dve vatre"

Uroš Blažić, monstruozni ubica koji je u selu Donja Dubona nadomak Mladenovca napravio krvavi pir i usmrtio osmoro ljudi i ranio četrnaest, uhapšen je nakon osam sati policijske potere, a skrivao se u kući svog dede i ujaka u blizini Kragujevca.

U vanrednom izdanju emisije "Između dve vatre" autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Danas ugostili smo bivšu zadrugarku Viktoriju Mitrović, čiji je dečko naveden kao biznismen koja je nekoliko večeri pred masovno ubistvo navodno "unajmio" kao svoje obezbeđenje baš Uroša Blažila i bivšeg zadrugara Nikolu Đorđevića.

Viktorija nam je u emisiji otkrila da nije istina da je Blažić bio obezbeđenje njenog sadašnjeg dečka, te da je Nikola Đorđević, sa kojom je ona bila u vezi, stalno vodio sa sobom Blažića, budući da su bili prijatelji.

Viktorija nas je alarmirala da što pre snimamo emisiju, kako bi "zaštitila" svog dečka i sebe od optužbi da znaju išta više o Urošu Blažiću, te da demantuje navode Sofija Une Manić, koja je u emisiji rekla da su Uroš, Nikola kao i njen momak imali neki veliki problem, te zaključila da bi taj problem "mogao biti kapisla" za masakr u Duboni.

- To nije istina, niko nije imao nikakav problem, nego smo hteli da je se otarasimo. Nije išla kod Uroša Ćertića kući, moj dečko, ja i Nikola Đorđević smo je odvezli njenoj kući, a ne kod Uroša. Ona je čekala kući mog dečka do kasno, a nije znala da je on sa mnom u vezi. Takođe mu je tražila i 4.000 evra da joj uplati, a kad nije, počela je sa pretnjama - rekla je nam je Mitrovićka.

Viktorija nam je otkrila i detalje odnosa sa Urošem Blažićem, kojeg je poznavala preko tadašnjeg dečka bivšeg zadrugara Nikole Đorđevića, navodeći da je pola godine bila u društvu sa masovnim ubocom, kao i da je mogla da nasluti da će uraditi nešto strašno po njegovim reakcijama.

- Videlo se da dečko ima neku šifru, bio je miran, čudan, gledao u jednu tačku - rekla je Viktorija navodeći da očekuje poziv policije zbog toga što je poznavala momka koji je učinio masovno ubistvo:

- Očekujem poziv policije, da li u svojstvu građana ili šta već - rekla je ona.

Pored toga, Viktorija se osvrnula na njen bivši odnos sa zadrugarem Markom Osmakčićem, te navela da joj on navodno i dalje šalje poruke, na koje se ona, ne obazire, budući da je u srećnoj ljubavnoj vezi.

Celu emisiju Viktorijinog gostovanja u emisiji "Između dve vatre" pogledajte ispod teksta:

GLEDAJ EMISIJU KLIKOM NA OVAJ LINK.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.