CAR RASKRINKAO SKRIVENO UDVARANJE - Glumi hladnokrvnost, a donosi joj slatkiše: Sad je sve jasno

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023, 20:06

CAR RASKRINKAO SKRIVENO UDVARANJE - "Glumi hladnokrvnost, a donosi joj slatkiše": Sad je sve jasno

A onda prokomentarisao i vrtić.

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" voditeljka Dušica Jakovljević je pročitala pitanje Marka Stefanovića:

- Napao si Anitu i Slađu bez razloga, a tvoja devojka je njih prva provocirala i vređala. Na pogrešnu adresu se obraćaš.

- Napao sam ih ali sam bio nervozan i preterao sam jer one us ipak devojke. Trebao sam na blaži način da im kažem da me ne mešaju kad se svađaju sa Sanjom - rekao je Marko.

- Sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sanjom je problem bio jer sam odbranila Marka kad je rekla da ju je udario, a ja sam rekla da nisam videla i da ne pravi od njega agresivca. Sanja mi je tad rekla: "Što to radiš ku*o raspala ci*anska". Tad je nastao problem sa Anitom i sa mnom i ona mu je napravila problem, pa se on izvikao na nas. Ja ne mislim da je Sanja zla i pokvarena - rekla je Slađa.

- Ali ja za tebe mislim - rekla je Sanja.

Dušica Jakovljević pročitala je pitanje Matoroj:

- Zašto stalno imaš potrebu da goboriš da bi bila sa Milicom kad je ona rekla nije u tom fazonu i to je ne zanima?

- Jedna mi je od lepših i zato je nabrojim da bih bila sa njom. Mica i ja se zezamo an taj način, ali nismo prešle granicu nikad. Sam se družimo i sprdamo. Bilal me je pitao da napravimo razmenu, da ide Anita kod njega,a Milica kod mene, ali ne bitamo on i ja nego one - rekla je Matora.

Najlepše mi je pored Matore - rekla je Anita.

- Matora je u svojim odnosima pokazuala da je veće muško od mnogih muškaraca - rekla je Milica.

-Zola je na 1 posto, a i njega i Filipa provlače. Mislim da svi mnog lažu, Anita prva jer je Zoli pričla nešto drugo. Bilal isto jer se ograđuje od Maje, a nosi joj slatkiše, cigare i kokakolu. Ja sam to video. Milica isto jer je mislila da će posle se*sa sa Filipom ući u vezu. Zola na 1 posto može toliko da začini ovaj naš dečiji vrtić koji mnogo laže - rekao je Zola (Car).

- Nisam joj tad dao čokoladicu, jednom jesam - rekao je Bilal.

- Mi smo bili tu kad je uneo, a ona ušla i pitala ko joj je uneo čokolaice. Isto tako Milica, ono što je rekla meni, pre toga je rekla Matoroj, Anita isto pričala ispred mene - rekao je Car.

Detaljnije u nastavku teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.