CAR NE SME DA PISNE OD KRISTIJANA GOLUBOVIĆA! Maja i Bilal PRED EMISIJU otkrili pozadinu cele priče

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 22:26

CAR NE SME DA PISNE OD KRISTIJANA GOLUBOVIĆA! Maja i Bilal PRED EMISIJU otkrili pozadinu cele priče

Jake optužbe!

Nekadašnja zadrugarka Maja Marinković je nakon nekoliko dana provedenih kod partnera Bilala Brajlovića u Sarajevu spakovala kofere i vratila se u Srbiju.

Povod je večerašnja emisija "Zadruga: Narod pita" u kojoj gostuje sa nekadašnjim zadrugarima Aleksandrom Nikolić i Filipom Carem.

Tim povodom se oglasio Bilal i uputio joj podršku na svoj prepoznatljiv način.

- Dobar dan svima. Ne čujete me mnogo, ali kad me čujete - čujete >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mnogo. Kraljica je večeras trebalo da igra protiv dva piona, ali je jedan već pao. Večeras pada i drugi jer kraljica ide na sva polja, a pioni kako im se kaže, gore-dole, gore-dole - poručio je Brajlović prilikom uključenja na Instagramu.

Oni su pred zgradom ružičaste televizije odgovarali na pitanja novinara, a pred novinarima portala Srbija Danas su priznali da su srećni i zaljubljeni, kao i da su kupili stan u Sarajevu, potom su se osvrnuli i na to što se Car neće pojaviti.

- Kristijan Golubović je tata rijalitija. Car se njega uplašio i stoga će biti 1 na 1. Lako je glumiti mangupa u 4 zida gde su kamere 24h - rekla je Maja.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.