CAR JE NEZASIT MUŠKARAC I LAKO GA JE IMATI! Maja ponizila Filipa, pa potkačila Dalilu: Sve je IGRA

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2022, 21:44

"CAR JE NEZASIT MUŠKARAC I LAKO GA JE IMATI!" Maja ponizila Filipa, pa potkačila Dalilu: "Sve je IGRA"

Nije birala reči!

Sanja Marinković je i ove suboote ugostila zanimljive goste u emisiji "Magazin in". Jedna od njenih gošći je bila Maja Marinković koja je progovorila o odnosu Dalile Dragojević i Filipa Cara.

- Donela žena parfem s namerom, poklonila muškarcu i u roku od 24 sata preotela muškarca od druge žene - rekla je Sanja Marinković za Maju.

- Samo sam vratila nešto što je bilo moje! Imala sam cilj, naravno. To je tako bilo, znala sam da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će se to desiti. On bi pao na svaku drugu devojku. Mi žene smo ga napravile da bude to što jeste. Iako ja smatram da je nezasluženo na toj poziciji - priča Maja.

- Da sam ja bila na Dalilinom mestu u tom trenutku, a da je Dalila ušla i želela da preotme njega, mislim da bi uspela, jer je on neko ko je pristupačan muškarac, nezasit i lako ga je imati - dodaje Maja, pa nastavlja:

- Ja sam stvarno imala emociju i volela sam ga, ali na svoju štetu. On je taj koji je pokazao da nema emociju prema meniu, kao što nema ni prema jednoj u Zadruzi. Sve je igra - zaključila je Maja Marinković.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.