CAR ISKIPEO! Zbog Dejana počeo da se TRESE - izleteo iz salona, pa pustio da BES ODRADI SVOJE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2021, 17:42

CAR ISKIPEO! Zbog Dejana počeo da se TRESE - izleteo iz salona, pa pustio da BES ODRADI SVOJE! (VIDEO)

Bio je vidno uznemiren!

Zadrugari su jutros pohrlili u frizerski salon, kako bi Gagiša i njegovi frizeri mogli da im naprave nove frizure. Dalila Dragojević i Filip Car su bili u izolaciji, gde su razmenjivali nežnosti, a zatim odlučili da se i oni srede. Ono što je zanimljivo je da se u salonu nalazio i Dejan Dragojević, kog je frizer farbao u plavo.

Dejan je čekao da blanaš odradi svoje, a Car je sve vreme nervozno gledao i crveneo se.

Čim je završio, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Car je izašao iz salona, gde su ostali Dalila i Dejan, koji nisu imali komunikaciju. Međutim, Caru se nije svidelo da tako dugo ostavlja Dalilu samu, pa se ponovo vratio u salon, ovog puta da mu Gagiša sredi bradu.

Koliko je bio nervozan, govorio je njegov izraz lica, kao i to što je sve vreme nervozno cupkao. Ostaje da ispratimo hoće li doći do neke nove neprijatnosti.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.