ČABARKAPA BRUTALNO O KRISTIJANU! Kiki Riki, Kiki Panika, Pušika, Ponika, kradeš svinje i bicikle, jado!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2020, 13:29

ČABARKAPA BRUTALNO O KRISTIJANU! "Kiki Riki, Kiki Panika, Pušika, Ponika, kradeš svinje i bicikle, jado!"

Nemilosrdno opleo po neprijatelju.

Neprijateljstvo između žestokih momaka, Aleksandra Čabarkape i Krstijana Golubovića, koji trenutno boravi u rijalitiju "Zadruga", traje dugo, a Golubović ni poslednjih meseci nije propuštao priliku da u javnosti iznese uvrede i optužbe na račun Čabarkape.

Sve se to dešavalo dok je bokserski trener iz Kaluđerice bio nekoliko meseci u pritvoru. Kada je izašao na slobodu, on je rešio da se oglasi u javnosti i uzvrati istom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << merom, iznoseći tvrdnje o Kristijanovoj prošlosti i njegovom karakteru.

Nakon upečatljivog gostovanja u jednoj emisiji, u kojoj je govorio pogrdno o Goluboviću, Čabarkapa se sada još jednom oglasio putem Fejsbuka.

- Evo  malo repete, za moje FB prijatelje, a i neprijatelje, da vide tastatura prosjačenje samozvanog bosa Kristijana Golubovića, a koji me stalno komentariše i iznosi laži o meni, koji je u više navrata prisiljavao njegove indijance da me lažno optužuju i prijavljuju za budalaštine. Kristijan zvani Kiki Riki, Kiki Taster, Kiki Panika, Kiki Pušika, Kiki Ponika (obožava da krade bicikle "ponike" sa banana sedištem), Kiki Obor Mafija (krade prasiće i sitnu živinu iz obora), Kiki Oluk Mafija (krade oluke sa kuća i vikendica), Kiki Traktor Mafija (krade traktore i priključne mašine, moto kultivatore), a najviše od svega prosi po FB i uvek nađe novu žrtvu. Ljudi su očigledno toliko puno tupi kad ih po džepu Kristijan glupi lupi, Kristijane jado i bedo, dosta više prosjačenja, nakazo bez obzira i časti, i prestani više ljude varati i krasti - napisao je Čabarkapa.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.