ČABARKAPA BRUTALAN NAKON IZLASKA IZ ZATVORA! Pokojna Aleks, Kristijan i Biza su DVA DEBILA, to je klošarijada

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2020, 13:33

ČABARKAPA BRUTALAN NAKON IZLASKA IZ ZATVORA! Pokojna Aleks, Kristijan i Biza su DVA DEBILA, to je klošarijada

Bez dlake na jeziku o rijaliti zvezdama.

Aleksandar Čabarkapa iz Kaluđerice nedavno je pušten iz pritvora nakon što je utvrđena njegova nevinost u slučaju pljačke stranih državljana koja se dogodila tokom marta ove godine (detaljnije pročitajte OVDE).

Čabarkapa je za naš portal potvrdio da je već petnaestak dana na slobodi, da se ponovo posvetio boksu, kao trener u klubu "Dimke", a na pitanja o rijaliti zvezdama sa kojima je u prošlosti imao lične veze reagovao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je burno.

Podsetimo, o Čabarkapi se poslednjih godina dosta pisalo zbog njegove nekadašnje veze sa rijaliti zvezdom Aleksandrom Subotić, sa kojom odavno nije u dobrim odnosima. Ni pitanje o njenom nedavnom porođaju nije navelo Čabarkapu da kaže išta kokretno o Subotićevoj, za koju više ne želi ni da čuje, mada je sada u dobrim odnosima sa njenim ocem, Karađorđem.

- Ne interesuje me ona! Ko je to? Pokojna Aleksandra Subotić - rekao je Čabarkapa uz smeh.

On je ipak istakao da je sa njenim ocem, Karađorđem Subotićem, koji je trenutno u "Parovima", sada u dobrim odnosima i da ga potpuno podržava.

- To me ne interesuje, to je klošarijada. Nisam i neću biti učesnik nijednog rijalitija, ne poznajem te ljude pa nema potrebe da ih komentarišem. Jedino pružam podršku Karađorđu - rekao je Čabarkapa za naš portal.

Poznato je da je Čabarkapa u neprijateljskim odnosima sa Kristijanom Golubovićem, koji trenutno boravi u "Zadruzi", te smo iskoristili priliku i da ga pitamo o MMA borbi između Golubovića i Ivana Mitrovića Bize, koji Biza već dugo najavljuje.

Iako je sa Bizom u korektnim odnosima, Čabarkapa je i na ovo pitanje reagovao žustro.

- To su dva debila i klošara. To su bre sektaši, njihova slika govori više o njima nego reči - rekao je Čabarkapa.

Biza je na njegove reči reagovao u izjavi za "Srbiju Danas".

- Čabarkapa ima konflikt sa Krisijanom. Dosta su ga i napljuvali Kristijan, Zoran Branković Lepi i Gradimir Mitić u emisiji na "Balkan Infu". Sve i svašta su pričali o njemu u emisiji, dok je bio u zatvoru, pa mu je sada teško. Ali, on ima konflikt sa Kristijanom, sa mnom nema. Ja i Čabarkapa smo bili dobri, mi nemamo zamerke. On ima sukob sa Kristijanom, i ja se u to ne mešam - rekao je Biza.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.