Britni Spirs predstavila novi spot, a fanovi traže zabranu (video)

Izvor: Svet, 06.Avg.2016, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britni Spirs predstavila novi spot, a fanovi traže zabranu (video)

Pevačica Britni Spirs, juče je predstavila spot za pesmu Make Me. Iako su sa nestrpljenjem iščekivali ovaj spot, pevačicini fanovi sada pišu peticije da se isti povuče sa Jutjuba.
Naime, Britni je danima postavljala forografije na Instagramu koje su oduševile korisnike. Na njima su se nalazile provokativne scene koje su dodatno zagrejale maštu uzbuđenim fanovima.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Britni Spirs predstavila novi spot, a fanovi traže zabranu (video)

Izvor: Scandal.rs, 06.Avg.2016

Pevačica Britni Spirs, juče je predstavila spot za pesmu Make Me. Iako su sa nestrpljenjem iščekivali ovaj spot, pevačicini fanovi sada pišu peticije da se isti povuče sa Jutjuba...Naime, Britni je danima postavljala forografije na Instagramu koje su oduševile korisnike. Na njima su se nalazile...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.