Britni Spirs predstavila novi spot, a fanovi traže zabranu (video)

Izvor: Scandal.rs, 06.Avg.2016, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britni Spirs predstavila novi spot, a fanovi traže zabranu (video)

Pevačica Britni Spirs, juče je predstavila spot za pesmu Make Me. Iako su sa nestrpljenjem iščekivali ovaj spot, pevačicini fanovi sada pišu peticije da se isti povuče sa Jutjuba.

Naime, Britni je danima postavljala forografije na Instagramu koje su oduševile korisnike. Na njima su se nalazile provokativne scene koje su dodatno zagrejale maštu uzbuđenim fanovima.

Ostatak teksta pročitajte ovde: Britni Spirs predstavila novi spot, a fanovi traže zabranu (video)

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEMA SEKSI SCENA Fanovi Britni Spirs razočarani novim spotom

Izvor: Blic, 07.Avg.2016, 08:46

Nije prošlo ni dva dana otkako je Britni Spirs predstavila spot za pesmu "Make Me", a njeni fanovi su odlučni u nameri da problematični spot pevačica povuče sa Jutjuba...Naime, pop diva je danima najavljivala spot za novu pesmu provokativnim forografijama koje je objavljivala na Instagramu, kojim...

Nastavak na Blic...

Razočarani fanovi Britni Spirs! Žele da uklone provokativan pevačicin spot! VIDEO

Izvor: Svet plus, 07.Avg.2016

Britni Spirs pre dva dana objavila je novi spot za pesmu ''Make me'' u saradnji sa reperom Dži Izijem, a njeni fanovi žele da uklone isti sa Jutjuba zbog provokativnih kadrova...Naime, Britni Spirs snimila je veoma provokativan spot za pesmu ''Make me''. Scena gde igra u kavezu nije toliko isprovocirala...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.