Izvor: TvojPortal.com, 24.Jan.2012, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britni Spirs orgijala na turneji

Izvor: Vesti-online  Sve prljave tajne o seksualnom životu pevačice Britni Spirs uskoro će javnosti "servirati" njen bivši telohranitelj Fernando Flores (31).
Fernando Flores, bivši telohranitelj pop-princeze, spreman je da otkrija puno detalja o razuzdanim provodima kojima se pevačica Britni Spirs prepuštala dok je trajala njena turneja Toxic, piše thesun.co.uk.

 Sve Britnine prljave tajne uskoro će javnosti "servirati" njen bivši telohranitelj Fernando
>> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com <<
Fernando tvrdi da je potpisao ugovor vredan milion dolara s izdavačima za knjigu o pevačici koja bi uskoro trebalo treći put da se uda.
"Britni ima ogroman seksualni apetit, i kako mi je rekla, njene su turneje bile poprilično razuzdane. Imala je puno mladih plesača oko sebe na turnejama i situacije su znale izmaći kontroli. Bilo je alkohola, droge, seansi u vrućim kupkama i raznih drugih situacija, a bilo je i seksa u troje, orgijanja...", priča bivši telohranitelj pevačice i dodaje da se Britni, inače majka dvoje dece, jednom se prepustila i orgijanju s devojkama...
"Bio sam u njenom kupatilu i video fotografiju nje i nekih devojaka u kadi. Bilo je poprilično seksualno, a ona mi je rekla da je to fotografija s turneje i da je u jednom trenutku postalo ludo", objašnjava Fernando koji je za Britni radio 2010. godine.
Fernando je i bezuspešno tužio Britni za seksualno uznemiravanje tvrdeći da se stalno skidala pred njim i da ga je mamila u krevet.

sexturnejaorgijeBritni Spirstabloidne vestiFernando Flores

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.