Breskvicu RAZAPELI na mrežama: Kritično pevanje i kineska krila, devojko pakuj prnje Zorji pronašli GREŠKU na nastupu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 14:45

Breskvicu RAZAPELI na mrežama: "Kritično pevanje i kineska krila, devojko pakuj prnje" Zorji pronašli GREŠKU na nastupu

Korisnici ove platforme nemaju dlake na jeziku.

Sinoć, 27. februara, se održalo prvo polufinalno veče muzičkog takmičenja "Pesma za Evroviziju 2024." Publici se predstavilo 14 takmičara, a publika i stručni žiri su doneli odluku ko će otići u finale i boriti se da predstavlja Srbiju na "Evroviziji" u Malmeu u Švedskoj.

Pola Srbije je bilo uz male ekrane i pomno je pratilo ovo muzičko takmičenje. Društvene mreže su se usijale, a mišljenja o nastupima su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podeljena.

Korisnici mreže "X", nekadašnje Tviter, nisu štedeli izvođače. Sudeći prema komentarima koji kruže na pomenutoj mreži kao favoriti su se izdvojile Zorja Pajić i Anđela Ignjatović Breskvica.

- Zorja treba da pobedi. Ima raskošan talenat koji je nemoguće ne primetiti. Na nastupu se da poraditi, no što ja uvek kažem, Bogom dan talenat jede skakanje po bini svaki put - smatra jedan korisnik ove društvene mreže.

Jedan korisnik je primetio da je Zorja imala malu "grešku" tokom natupa kada joj se haljina zakačila za stalak za mikrofon.

Srećom, stalak se samo zatresao, vrteo u krug i nije pao na zemlju.

Mnogi su upoređivali Zorjin i Breskvičin nastup.

- Al' što "Gnezdo orlovo" ispade u najmanju ruku "Gnezdo kolibrija" u odnosu na lik u ogledalu - glasio je jedan komentar.

Iako kladionice najveće šanse daju Breskvici, neki smatraju da ona nema šanse da odnese pobedu.

- Breskvica sa ovim nastupom srećna nova 2008. godina. Kakva su ovo kineska krila, venac na glavi? Pevanje vrlo kritično. Ne postoji jedan odsto šanse da ode u Malme - napisao je jedan korisnik Tvitera.

Nekima nije jasno zašto je Breskvica sigurna da će pobediti. Jedan korisnik je podelio njen snimak na kom se zahvaljuje na podršci i najavljuje da se nada pobedi na ovom muzičkom takmičenju, a potom je napisao oštar sud.

- Zašto Breskvica već duže vreme zvuči kao da je sigurna u pobedu. Devojko prvo pročitaj komentare o kome se večeras najviše priča. Drugo, Sara Jo 2022. može da te proguta nastupom, a svi znamo šta se desilo tada iako je ona imala najveće brojke. Tako da, pakuj prnje - glasio je komentar.

Bilo je i dosta šaljivih objava na temu takmičara. Neko je uporedio Breskvicu sa novogodišnjim ukrasom.

Posebnu pažnju je izazvala i odevna kombinaija Lene Kovačević.

Srbija Danas/Društvene mreže/I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.