Izvor: Scandal.rs, 21.Sep.2016, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brena ponosna na sina: Stefan Živojinović postaje pevač!

Stariji sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića – Stefan sve češće na društvenim mrežama objavljuje snimke na kojima pokazuje kako peva, a njegova mama ne krije oduševljenje zbog ovoga.

“Stefan se oslobodio što se tiče tog njegovog umetničkog senzibiliteta, dok je bio na fakultetu. Prvo je počeo da svira klavir, a tek posle, zato što svira, počeo je i da peva. Što da ne?”, rekla je Brena u emisiji “Exkluziv”.

Brena je potvrdila i da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << njihov mlađi sin Viktor otišao u ugostitelje, ali da novac za to nije tražio od roditelja.

“Viktor me je jako iznenadio, i moram da kažem da mi nismo finansirali taj njegov projekat, jer je izrazio želju da uradi nešto sam, sa čime smo se mi složili. Nismo mu pomagali, ovo je prvi put da naša deca nešto rade a da tata i mama nisu involvirani previše u to”.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.