Brazilski fudbaleri poginuli u avionskoj nesreći  FOTO+VIDEO

Izvor: Svet plus, 29.Nov.2016, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazilski fudbaleri poginuli u avionskoj nesreći FOTO+VIDEO

U avionskoj nesreći koja se rano jutros dogodila u Kolumbiji, 76 ljudi je izgubilo život, dok je petoro uspelo da preživi ovaj stravičan pad, a među putnicima bilo je i 22 igrača barzilskog tima Šapikoensea.

Avion aerospejs 146 koji je poleteo iz Sao Paola srušio se u planinama Kolumbije, a brazilski mediji prenose da su piloti vezu sa kontrolom leta izgubili negde posle ponoći, nekoliko minuta pre nego što je avion trebalo da sleti. Fudbaleri brazilskog kluba "Šapikoensea", >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << putovali su na prvu finalnu utakmicu Kupa Sudamerikana, koja je 30. novembra trebala da se odigra u Medeljinu.

UPDATE

Official: 6 survivors found after plane carrying Brazilian football players crashes in Colombia https://t.co/P4Hq64jSe8#Chapecoense pic.twitter.com/z5QQgvSSEE

— Press TV (@PressTV) November 29, 2016

Od 22 igrača koja su se nalazila u avionu, stravičnu nesreću uspelo je da preživi njih trojica, Alan Rušel, Džekson Folman i Ermito Elio, dok je golman Danilo izdahnuo na putu ka bolnici. Uzrok nesreće još uvek nije poznat, a informacije o tragediji pristižu iz časa u čas. Policija i spasioci još uvek su na mestu nesreće.

#NoticiasTM La luz del día muestra la dimensión del accidente del avión de Chapecoense. pic.twitter.com/Tk6GWPaPuG

— Telemedellín (@Telemedellin) November 29, 2016

Jogadores desolados no vestiário da Chapecoense pic.twitter.com/EWW7tp4Wik

— DC Esportes (@esportesdc) November 29, 2016

Momento donde se pierde contacto radar con la aeronave que transportaba al equipo Chapecoense. pic.twitter.com/C59eXyOoEZ

— Andres Felipe Arcos (@AndresFelipe) November 29, 2016

#ATENCIÓN

Policía rescata un nuevo sobreviviente de la tragedia área en La Unión. pic.twitter.com/pZ8Hk4vbeN

— MiOriente (@MiOriente) November 29, 2016

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.