Branka Katić biografija

Izvor: Poznati.info, 09.Jun.2014, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Branka Katić biografija

Branka Katić je još jedna glumica koja je svojim rolama za mnoge filmove i serije dokazala kako ima veliki talenat. U svojoj bogatoj karijeri iza sebe ima mnogo filmskih, televizijskih i pozorišnih uloga kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

Branka Katić je rođena 20. januara 1970. godine u Beogradu. Debitovala je kada je imala samo 14 godina sa filmom “Nije lako sa muškarcima”. Posle toga je pohađala Akademiju dramskih umetnosti u Novom Sadu kod Rade Šerbedžije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info <<

Posle kada je diplomirala nastupala je u pozorištima Novog Sada, Beograda i Subotice. Veliku popularnost je stekla zahvaljujući televizijskim serijama i filmovima. Dosada je glumila u više od 20 filmova i televizijskih serija.

Glumica intenzivno radi na karijeri u inostranstvu, pa se tako više posvetila projektima poput serije “Big love” na HBO-u te filmovima kao što su “Public Enemies” i “Englishman”.

Iza sebe ima mnogo filmova: “Mi nismo anđeli”, “Tamna je noć”, “Policajac sa Petlovog brda”, “Ubistvo s predumišljajem”, “Nije lako s muškarcima”. Ne smete da zaboravite na predstave: “Spašeni”, “Trinidad” i mnogi druge.

Lepa glumica da danas u braku sa redateljem i producentom iz Britanije, Džulijanom Farinom. Sa njim ima dva sina, Luisa i Džona. Branka je mnogo puta priznala kako ima još mnogo želja za koje želi da joj ste ostvare poput leta paraglajderom i posete Indiji.

Autor: Sanja, Foto: Printscreen

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Anica Dobra biografija

Izvor: Poznati.info, 09.Jun.2014

Anica Dobra je slavna glumica iz Srbije koja je glumila u srpskim i nemačkim filmovima. Ova lepa glumica iza sebe ima veliku i bogatu karijeru te mnogo uloga u brojnim projektima. Iza Anice je velik broj snimljenih filmova...Anica Dobra je rođena 3. juna 1963. godine u Beogradu gdje je posle upisala...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.