Bože sačuvaj Maja i Janjuš ZAVRŠILI ZAJEDNO - Pored fotografije POKOJNOG BRATA sa ludom akciju pravi

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 02:03

"Bože sačuvaj" Maja i Janjuš ZAVRŠILI ZAJEDNO - Pored fotografije POKOJNOG BRATA sa ludom akciju pravi

Fotka zapaliła društvene mreže!

Marko Janjušević Janjuš vratio se u "Elitu" sa tragičnim vestima za sve učesnike. On je sa bolom podelio da je izgubio rođenog brata Mihaila. Učesnik Elite kaže da je uvek iskren u odnosima sa drugim ljudima, kao i da je najbolji za druge kad je sam srećan. On kaže da je zbog svega naučio da čovek nikad ne zna šta može da ga zadesi, pa je tako varao ženu Enu ako je osetio potrebu za time, te mu je zbog toga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pukao brak, ali je barem bio iskren i to priznao.

Svoju ženu je javno prevario sa Majom Marinković koja je zbog posete lekaru napustila na kratko Belu kuću, a sada je, nakon skandaloznih prepiski Jaška i Maje na mreži isplivala slika iz izolacije, koja je za krartko vreme zapalila mreže.

- Janjuš u izolaciji, smeh do suza - stajalo je u opisu snimka.

"Njemu do smeha! Ni stida ni srama... davno konj izgubio", "Konj, iza glave stavio bratovu sliku, ljudi! Bože, a sa onom ludom akciju pravi! Bože sačuvaj" - komentarisali su fanovi rijalitija.

Ono što ne bi moglo da promakne nijednom fanu rijalitija, jeste da je ispod zvezdastog ćebenceta Maja Marinković.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/društvene mreže/prenela M.Đ.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.