Bolesnica, mala Maja! Anita ne da Anđelu da diše, uhvatila ga kako GLEDA U DRUGU, ovaj pogled ubija

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2023, 11:38

"Bolesnica, mala Maja!" Anita ne da Anđelu da diše, uhvatila ga kako GLEDA U DRUGU, ovaj pogled ubija

Svaki korak i pogled pokušava da mu iskontroliše.

Iako se između Anđela Rankovića i Anite Stanojlović još uvek nije desilo ništa konkretno, te su od ulaska u vezu čini se miljama daleko, još uvek zakonita supruga Jovane Tomić Matore počela je da ima ljubomorne ispade, koje se čak i ne trudi da sakrije.

Ona je sedela na garnituri sa Rankovićem i Slađom Lazić, i dok su neobavezno ćaskali prišla je Aneli Ahmić da se pohvali novom frizurom i manikirom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << budući da je došla sa sređivanja iz salona.

Devojke su gledale u Anelinu kosu i nokte, a gledao je i Anđelo koji je odmerio od glave do pete Ahmićevu kada je odlazila. Ovaj prizor je odmah zabeležio Anitin "pogled koji ubija"...

Iako mu ništa nije rekla, svakome ko je pogledao snimak jasno je da je Anita u tom trenutku bila ljubomorna jer Anđelo gleda drugu žensku osobu.

"Ova Anita je ozbiljna bolesnica, kad ga sad ovako kontroliše šta li će da mu radi u vezi, "mala Maja", glasio je jedan od komentara, a ostali su bili veoma slični.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

A post shared by @samo.realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.