Boki 13 mora da napusti Srbiju u naredna 72 sata

Izvor: Poznati.info, 02.Mar.2011, 01:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boki 13 mora da napusti Srbiju u naredna 72 sata


Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13 je dobio zabranu ulaska u Srbiju u narednih šest meseci. Popularnom Makedoncu je izreknuta zabrana od strane sudije za prekršaje koji je ustanovio da je Boki ilegalno boravio u našoj zemlji. On je platio kaznu od 10.000 dinara za prestup koji je načinio kao i rok od tri dana da napusti Beograd.
Bojan >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Jovanovski je u utorak oko 11 sati 'zatečen u prekršaju', jer je nezakonito boravio u našoj zemlji. Utvrđeno je da je izvesno vreme u Beogradu, gde živi i radi, ali svoj boravak nije uopšte prijavio.
Priveden je u Odeljenje za strance, gde su utvrđene činjenice, a potom je odveden kod sudije za prekršaje u zgradi Policijske uprave Beograd.
- Sudija mu je izrekao novčanu kaznu, kao i meru da narednih pola godine ne može da uđe u Srbiju - navodi naš izvor iz MUP Srbije. - Dat mu je rok od 72 sata da napusti zemlju.
Jovanovski je više od dve nedelje boravio u rijaliti programu 'Dvor' kao specijalni gost. Izašao je u nedelju uveče. Tada je izjavio da ide kod 'Divne i Jelene Karleuše'. Pored toga, na TV Pink ima svoju emisiju 'Boki 13 Arena'. Najavljivao je i koncert u Beogradu.
Prema važećem Zakonu, stranci su dužni da u roku od 24 sata prijave svoj boravak policijskoj stanici na čijoj će teritoriji biti. Takođe, potrebno je pri odlasku i da se odjave. Jovanovski je više puta, kako saznajemo, prekršio obe odredbe.
Izvor: Novosti
Slične, interesantne teme: Biografija Boki 13 - Bojan Jovanovski Pink pokreće televiziju i u Makedoniji Boki 13 dobija pretnje smrću

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Boki 13 u naredna 72 sata mora da napusti Srbiju!

Izvor: Svet, 02.Mar.2011

Bojanu Jovanovskom (25), poznatijem kao Boki 13, zabranjen je ulazak u Srbiju u narednih šest meseci. Ovakvu meru izrekao je danas beogradski sudija za prekršaje pošto je utvrđeno da je Jovanovski ilegalno boravio u našoj zemlji. On je platio novčanu kaznu od 10.000 dinara za prestup i u roku od...

Nastavak na Svet...

Vojtehovska: Boki 13 odlazi u petak iz Srbije

Izvor: S media, 02.Mar.2011

Makedonski transvestit Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, ipak će morati da spakuje kofere i da ode iz Srbije do petka, a da li će mu zbog prestupa koji je napravio biti zabranjen i ulazak u Srbiju u narednih šest meseci, ostaje nam da vidimo...Jer, iako je skoro ceo dan proveo u policiji, (kako...

Nastavak na S media...

Dvor: Boki 13 deportovan iz Srbije!

Izvor: SamoProvereno.com, 02.Mar.2011

Svi koji ubuduće budu želeli da vide Bokija 13 moraće da otputuju do Makedonije jer je, kako „Alo!“ saznaje, šoumen dobio rešenje o deportaciji, začinjeno zabranom ulaska od šest meseci u našu zemlju! Naime, juče oko 11 sati, pripadnici odeljenja za javni red i mir beogradske policije zakucali...

Nastavak na SamoProvereno.com...

Boki 13 proteran iz Srbije?!

Izvor: Tracara.com, 02.Mar.2011

Kako pišu brojne dnevne novine Boki 13 za tri dana moraće da napusti Srbiju zbog ilegalnog boravka! Zbog ilegalnog boravka, Boki je juče bio priveden i nakon par sati ispitivanja, sudija za prekršaje kaznio ga je sa 10.000 dinara i šest meseci zabrane boravka u Srbiji! 'Tačno je da je došlo do...

Nastavak na Tracara.com...

ARENA B13 - ĆERANIĆI DOŠLI BOKIJU GLAVE! POSLEDNJA EMISIJA! VIDEO!

Izvor: iYupi.com, 02.Mar.2011

Kako je Bokiju juče izrečena kazna zabrane ulaska u Srbiju u narednih 6 meseci i ostavljen rok od 72 sata da napusti zemlju, pod pretnjom deportacije, emisija Arena B13, ovog petka, će, izgleda, biti poslednja. Gosti su..

Nastavak na iYupi.com...

Boki 13 u depresiji, ne želi da napusti Srbiju!

Izvor: Press, 03.Mar.2011, 00:32

Makedonski šoumen Bojan Jovanovski, koji je zbog isteka boravišne vize u našoj zemlji dobio rok od tri dana da napusti Srbiju uz zabranu ulaska šest meseci, i dalje se nada pomilovanju.

Nastavak na Press...

VOJTEHOVSKI: BOKI JE KOD NAS IMAO STATUS PROBNOG RADA! BOKI U DEPRESIJI!

Izvor: iYupi.com, 03.Mar.2011

Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, ipak će morati da spakuje kofere i da ode iz Srbije do petka, a da li će mu zbog prestupa koji je napravio biti zabranjen i ulazak u Srbiju u narednih šest meseci, ostaje da..

Nastavak na iYupi.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.