Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2024, 21:50

Bojana javno UVREDILA MAJKU Anđele Šparavalo - Zbog OVOGA ubeđena da igra rijaliti: "Ograničena osoba"

Odnos ovih učesnica "Elite" već neko vreme podiže ogromnu prašinu, a sada su u sve umešale i Anđelinu porodicu.

Danas u toku emisije "Gledanje snimaka", voditelj Milan Milošević je uspeo da razdrma kavez mnogim ukućanima snimcima koje do sada nisu videli.

U jednom trenutku su na red došle Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo i tada je Bojana javno osula rafal i uvredila Anđelinu majku.

- Njena majka je folirant, došla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da napravi neku dramu ovde, ne znam čemu takvo njeno ponašanje, ona je po meni ograničena osoba - rekla je Bojana.

- Ja uopšte nisam na silu sa Bojanom, imam emociju i oni meni ne mogu da zabranjuju da da ja volim, ako hoće neka prihvate to, ako ne opet dobro. Ja sam pokušala da se odaljim od Bojane zbog njih ali jednostavno nisam mogla da istrpim da joj se ne javim, ne mogu da se sklonim od nje u ovom prostoru, jednostavno mi se sviđa i to je to - rekla je Anđela.

- Dobro je njena baka i živa, završila je u bolnici. Ne znam kako može i dalje da ostaje sa Bojanom, ona je bolesna. Mora da razmišlja o svojoj budućnosti, ja ne znam da li ona ima mozga - rekla je Žana.

- Meni nije jasno da Anđela nije imala potrebu da odbrani naš odnos. Njena majka je folirant zato što želi da igra rijaliti, rukuje se sa Majčicom, ovde se liže sa svima sa kim ja nisam dobra - rekla je Bojana.

- Ona je zlo, govori da njena majka želi da igra rijaliti preko svog deteta. Nije odgojena na pravi način pa zato tako priča o tuđim roditeljima, jel to nešto strašno što njeni roditelji to ne mogu da prihvate. Ovo zlo nema uopšte nikakve principe - rekao je Mensur.

- Ajde sedi dole mutavcu, sad si ustao nešto da pričaš a 4 meseca ćutiš, šta ti imaš da pričao o nekim kodeksima, nikad gluplju osobu od tebe nisam videla - odbrusila je Bojana.

Detaljnije pogledajte u videu.

Srbija Danas/A.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.