Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, pušten je iz zatvora!

Izvor: Svet plus, 29.Nov.2023, 11:51

Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, pušten je iz zatvora!

Pevač, šoumen i nekadašnji rijaliti učesnik Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, pušten je iz zatvora u Skoplju. Oglasio se njegov advokat!

Krivični sud je pregledao lekarske izveštaje Bojana Jovanovskog, zbog čega je odlučio da ga pusti iz zatvora, a advokat Tufegdžić je tim povodom izjavio:

"Povodom pitanja za koje pokazujete interesovanje, kao branilac, potvrđujem informaciju da je Osnovni krivični sud Skoplje doneo odluku o obustavljanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << izdržavanja kazne zatvora osuđenom Bojanu Jovanovskom.

Iako je ova odluka zakasnela, treba je pozdraviti kao zakonitu, pravičnu i pre svega humanu, donetu na osnovu dva uzastopna pozitivna mišljenja nadležnog javnog tužioca u istom postupku i na osnovu kompletne medicinske dokumentacije o zdravstvenom stanju osuđenog"
- prenosi Skoplje 1.

Boki 13 bio je osuđen na devetogodišnju zatvorsku kaznu za slučaj "Reket".

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.