Bogdan Ilić - Baka Prase objasnio zašto mu je kanal ugašen!

Izvor: Svet plus, 28.Sep.2022, 12:29

Bogdan Ilić - Baka Prase objasnio zašto mu je kanal ugašen!

Oprostio se kratkom porukom! Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, objasnio je zašto mu je Youtube kanal ugašen! Do gašenja profila bio najpraćeniji jutjuber sa naših prostora.

Jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase oglasio se nakon što mu je ugašen kanala na Jutjubu i otkrio zbog čega je došlo do toga.

Nakon što se "oprostio" od svog kanala kratkom porukom, Ilić je otkrio >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << zbog čega su mu ugasili kanal.

Udarena su mi tri strajka - napisao je Baka i nastavio:

- Kanal mi je ugašen. Dobio sam strajkove na klipovima gde sam gostovao na Pinku pre četiri, pet godina - objasnio je Ilić.

Nakon objave u kojoj je objasnio sve, Ilić je i pokazao zbog kojih klipova mu je strajkovan kanal, a u pitanju su tri videa sa gostovanja na televiziji Pink.

Ovo su snimci zbog kojih je ugašen kanal Baka Praseta na Jutjubu:

Prvi video zbog kojeg je dobio strajk je snimak koji je preuzeo od TV Pink sa njegovog gostovanja u emisiji "Amidži šou".

Video datira iz 2020. godine, a sadržaj istog je bio vezan za Bakin tadašnji "rat" sa Vojažem.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.