Bog me je pogledao što sam izgubila njegovo dete! Bivša žena razbucala Ša, evo KOME je priznala SVE iz braka

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 09:54

"Bog me je pogledao što sam izgubila njegovo dete!" Bivša žena razbucala Ša, evo KOME je priznala SVE iz braka

Reper i tiktokerka su u braku proveli nepuna dva meseca.

Reper Nenad Aleksić Ša je pre ulaska u "Elitu" bio u kratkom braku sa toktokerkom Vanjom Ignjatović, koja je dugo ćutala u javnosti o krahu braka, međutim, sada je progovorila i to u razgovoru sa bivšim zadrugarom Stefanom Karićem.

Kako je već poznato, Vanja je izgubila bebu koju je čekala sa reperom, a Ignjatovićeva je sada otkrila na čemu je zahvalna.

- Pa, izgleda da me je Bog spasio! (smeh) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << To je to... Da se rodilo, naravno, živo i zdravo samo... Ali ne može, kad imaš previše stresa, ne može ništa lepo da ti bude!

Ša je, inače, u rijalitiju "Elita" otpočeo vezu sa Mionom Jovanović, pa se nedavno dotakao više žene dok je pričao o sadašnjoj partnerki.

- Ja sam odmah Mioni rekao, misli da me Marko Đedović nagovorio da uđem u vezu sa Mionom. Mene je začudilo jer smo mi drugari od spolja i onda da on izjavi da ja i dalje volim Vanju, glupost. Ja volim Mionu. Od ulaska je prošlo 5 meseci, stvari i situacije su se promenile, moj odlazak za razvod. Nova ljubav, osoba koju volim u koju sam se zaljubio i zavoleo. Ja sam ušao razlupan, kao poremećen. Došao sam k sebi, oporavio se, doneo sam odluku koju sam doneo, niti ću je ikad promeniti, advokat ima punomoćje da reši razvod, tu osobu ne želim da vidim nikad u životu. Ne vraćam se nekome ko je jako loš. Ja sam bio frapiran da on kaže da njoj hoću da se vraćam. Šokiran sam jer smo dobri i napolju, ne znam koliko puta više da ponovim da se ne vraćam tom odnosu i da je kraj - rekao je Ša.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.