Blorange je najnoviji hit u svetu frizeraja i zaljubljeni smo u njega

Izvor: Svet, 06.Jan.2017, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blorange je najnoviji hit u svetu frizeraja i zaljubljeni smo u njega

Tipične zimske boje za kosu mogu biti pomalo dosadne, ali otkrili smo jednu koja se polako, ali sigurno probija na tron popularnih nijansi. Hoće li blorange obeležiti samo zimske frizure ili ćemo je gledati čitave godine?

A photo posted by Ashlee Hilton (@airbrushbyashleekate) on Dec 22, 2016 at 11:09pm PST

Kako temperature počinju da se spuštaju, tako i boje za kosu postaju nezanimljive, ali ovih hladnih dana zapala nam je za oko predivna nijansa >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << blorange.
Naziv dolazi od kombinacije reči blonde i orange i zapravo je odlično opisuje. Najpre smo ovu nijansu videli na glavi trendseterke Georgie May Jegger, a sada je polako uočavamo i na Instagramu i zaista možemo reći da je savršena zimska pastelna boja.

A photo posted by Belle Bridal Magazine (@bellebridalmagazine) on Dec 18, 2016 at 8:39am PST
Ovu boju kose mogli bismo da opišemo kao plavu s narandžastim i svetlo crvenim pramenovima, a dve boje su lepo izblendane tako da se prelazi ne primećuju.

A photo posted by ◇ᴊᴏᴜʀɴᴀʟ (@journal.hr) on Dec 17, 2016 at 6:02am PST
 
Pročitajte i… Želela sam kovrdžavu kosu, a sada je konačno imam. Ovo je moja tajna!

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.