Bivši zadrugar završio IZA REŠETAKA - Njegova fotografija preplavila je društvene mreže, a svi su mislili da je MIRAN i povučen

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2023, 01:25

Bivši zadrugar završio IZA REŠETAKA - Njegova fotografija preplavila je društvene mreže, a svi su mislili da je MIRAN i povučen

Kontroverzni učesnik Nenad Lazić Neca obajvio je fotografiju na svom Instagram profilu koja je pokrenula lavinu komentara na pomenutoj društvenoj mreži.

Otkako je završio učešće u šestoj sezoni "Zadruge", Nenad Lazić Neca posvetio se ličnom razvoju - pohvalio se studijama na Fakultetu političkih nauka u Beogradu.

Međutim, aktivan je na mrežama, gde često komentariše aktuelna dešavanja u "Eliti", rijalitiju TV Pink.

 Međutim, ove večeri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << objava koja je privukla veliku pažnju onih koji ga prate jeste fotografija iz zatvora! Neca Lazić fotografisao se iza rešetaka, sa sve lisicama u rukama, a srećom, nije reč o pravom zatvoru, već o postavci u selfi-muzeju.

- Ne postoji veća sloboda od one da budeš svoj. Pokloni sebi taj dar i okruži se ljudima koji te cene upravo zbog toga što jesi - dubokoumno je poručio Neca uz svoj mini-album.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.