Bivši ljubavnici nasrnuli jedno na drugo! Coku mole roditelji: RASKINI SA TIM MATORIM GLUPIM DEBILOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2018, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši ljubavnici nasrnuli jedno na drugo! Coku mole roditelji: RASKINI SA TIM MATORIM GLUPIM DEBILOM!

Strasti su se uzburkale!

Učesnik sedme sezone rijalitija "Parovi" Nikola Lakić isterao je Izabelu Alijoski, inače njegovu bivšu devojku, iz tuš kabine, kako bi njegova sadašnja devojka, Aleksandra Coka Tasić mogla da se spremi za emisiju.

Revoltrirana time, skočila je na njega, te mu je pored niza uvreda uputila i sledeće:

- Alo, seljačino, šta me guraš, odakle ti pravo da me pipnes – vikala je Izabela.

Međutim, Lakić iznerviran >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << celom situacijom, jer kako navodi, Izabela je pokidala neki lančić. Ponesen time, uzvratio joj je:

– Ajde uličarko jedna, skloni se odavde – rekao je takmičar.

Potom, je došla njena majka Slađa Alijoski, želeći da raspravi stvar, u tom trenutku nemoćna Bels odugrnula je Lakića, te se on samo naslonio na tuš kabinu, iz koje je vikala Coka:

- Smirite se vas dvoje više, ovo ćete slomiti – rekla je.

Slađa ga je pitala u čemu je problem, upućujući mu reči upozoravanja:

– Nemoj da mi diraš ćerku, prestani više da je maltretiraš – rekla je Izabelina mama.

Jedno drugom su psovali majke, dok Izabeli nije prekipelo, te je htela da razbije tuš kabinu u kojoj se i dalje nalazila Coka, te je sukob nastavila sa njom.

- Ajde babo, jesi li završila – uzvikivala joj je Bels, međutim, Aleksandra joj nije davala mnogo pažnje, što je dodatno peckalo razljućenu takmičarku.

Sve se završilo tako što je Coka završila svoje sređivanje, te ju je Nikola sproveo da je neko ne povrede, pa im se obratio:

– Zdravo uličarke, kupajte se sada - rekao je Lakić.

Produkcija je u toku emisije iznenadila ukućane, naime, pišten je snimak gde su Cokine komšije i porodicu pitali šta misle o njenom učešću.

- Coka je jedno divno stvorenje, ali treba da se mane onog matorog Lakića, ipak je ona dete - rekla je komšinica.

- Ljubavi, ja tebe volim puno, ali se mani te glupe nakaze, taj Lakić to ne treba, odmah raskinite - poručila je Cokina prijateljica.

Coka se odmah rasplakala, dok je Lakić gutao knedle nadajući se, da će klipu što pre doći kraj.

- Mama joj je bolje, ali je preklinjemo da prestane sa tim glupim debilom da bude u vezi, Coko, dete naše, više te ne prepoznajemo - iskren je bio Cokin otac.

Nakon što su pogledali sve video poruke, Coka je pozdravila puno svog psa, dok porodicu nije želela da komentariše.

Izabela Alijoski je potom želela da otkrije pravu istinu o njenom odnosu sa bivšim dečkom.

- Vreme je da svi saznaju kakav smo odnos imali Nikola Lakić i ja, ja sam njega volela kao Boga, ali on mene nije, to je dokazao i sada - priča Izabela i nastavlja:

- Ja sam sa njim planirala brak, zajednički posao, decu i sve, ali njegov odnos sa majkom nas je rastavio, njoj se nisam svidela i tu je bio kraj svega - završava Izabela.

Nikola Lakić nije želeo da prihvati Izabeline reči, te je odmah rekao da razlog raskida nije njegova majka, već njeno ponašanje.

- Ponašala se kao seljanka, ni jednom muškarcu se to ne bi svidelo, morao sam da je ostavim, ali ja sada imam Coku i to je najbitnije - rekao je Lakić.

Ove reči, Izabelu su razbesnele, te je istrčala u dvorište u želji da ne čuje ništa što govori Nikola.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

BLAM USRED SNIMANJA! Voditeljka RTS-a je ustala - a haljina MOKRA U PREDELU ZADNJICE! Ajoj! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.