Bivši dečko Aleksandre Mladenović mora HITNO da napusti Srbiju - određen rok za odlazak iz zemlje

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2023, 13:02

Bivši dečko Aleksandre Mladenović mora HITNO da napusti Srbiju - određen rok za odlazak iz zemlje

Sada je doneta i zvanična odluka...

Aleksandra Mladenović prijavila je bivšeg dečka za uznemiravanje i pretnje, a njemu je, kako pišu domaći mediji, naloženo da napusti zemlju u roku od sedam dana.

- Aleksandra i Stefan su juče bili oboje u PS Zvezdara, u različito vreme, da potpišu da su primili hitne mere. Ona je posavetovana da odmah prijavi bilo kakvo uznemiravanje, a njemu je sudija za prekršaje naredio da izađe iz Srbije u roku od 7 dana. Nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bilo nikakvih kasnijih prijava.

Inače, Aleksandra je otkrila i da se srela sa Stefanom, kao i to da joj je svirao iz automobila.

Sad sam ga srela u policijskoj stanici. Nismo imali kontakt, on je kolima išao i svirao mi. Užasno se osećam, idem da odmaram. O zabrani prilaska nisam raspoložena da razgovaram, posebno što znam da je još uvek tu. Ne osećam se bezbednije sa tim papirom, ali se nadam da će uskoro da napusti Srbiju. Želim da se završi ova tema i da se posvetim karijeri. Svaki minut mi stižu poruke gde je i sa kim je sve bio i to paralelno sa mnom. Oko 50 devojaka mi se javilo. Mislim da je on stvarno za lečenje - rekla je pevačica.

Podsetimo, Aleksandra je bivšeg dečka prijavila policiji nakon što je doživela šok usled njegovog ponašanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.