Bivši dečko Aleksandre Bursać moli je za oproštaj: Nisam hteo seks sa Anđelom vešticom

Izvor: Svet, 24.Okt.2018, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši dečko Aleksandre Bursać moli je za oproštaj: Nisam hteo seks sa Anđelom vešticom

Zoran Uglješić, bivši dečko Aleksandre Bursać, u prvoj ispovesti nakon raskida dvogodišnje ljubavne veze sa poznatom pevačicom “Grand” produkcije kaže da se kaje zbog dopisivanja sa reperkom Anđelom Vešticom i da će pokušati da obnovi vezu sa zvezdom “Granda” zbog velike ljubavi koju i dalje prema njoj oseća.
Nakon što je Aleksandra pre desetak dana saznala da je Uglješić razmenjivao vrele poruke sa Anđelom Vešticom i zvao je na seks, ona ga je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ostavila i iselila iz stana u kojem su zajedno živeli. On se sada zbog svega što je uradio oseća loše.
“Da li postoji neko ko bi rekao da se ne kaje? Teško mi je jer sam povredio osobu koju najviše volim. U kontaktu više nismo, a da li postoji šansa za pomirenjem samo bog zna… Kada nekoga najviše voliš daćeš sve od sebe, pokušaću da se pomirimo, naravno”, kaže Zoran za “Blic” i ističe da nije hteo da Aleksandru prevari sa Anđelom:
 

“Nisam hteo avanturu sa Anđelom, da sam hteo otišao bih kada me je zvala da dođem, ne bih je ispalio”, tvrdi Uglješić.
Kako kruže priče da je raskid bio buran, uz svađu i teške reči, proverili smo sa Zoranom ove navode.
“Tačno je da je bilo teško sa mnogo suza… Nije bilo svađe”, otkriva Aleksandrin bivši. Iako je izgubio ženu koju voli, Zoranu je ovo dobra lekcija za ubuduće.
“Znam da će me ovo naučiti da više nikada ne povredim osobu koju volim, a ni sebe”, poručuje on.
Hoće li Aleksandra oprostiti Zoranu za sada nije poznato, ali izgledi su mali budući da je Bursaćeva nedavno obrisala njihove zajedničke fotografije sa svog Instagram naloga. Sa druge strane, Zoran ih i dalje čuva na svom profilu na ovoj društvenoj mreži.
SvetSvet, Instagram
The post Bivši dečko Aleksandre Bursać moli je za oproštaj: Nisam hteo seks sa Anđelom vešticom appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Bivši dečko Aleksandre Bursać moli je za oproštaj: Nisam hteo seks sa Anđelom vešticom

Izvor: Press, 24.Okt.2018

Zoran Uglješić, bivši dečko Aleksandre Bursać, u prvoj ispovesti nakon raskida dvogodišnje ljubavne veze sa poznatom pevačicom “Grand” produkcije kaže da se kaje zbog dopisivanja sa reperkom Anđelom Vešticom i da će pokušati da obnovi vezu sa zvezdom “Granda”...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.