Bivšeg česnika Parova privela policija: Marko Perović pao zbog droge!

Izvor: Svet plus, 02.Sep.2016, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivšeg česnika Parova privela policija: Marko Perović pao zbog droge!

Bivši učesnik Parova, Marko Perović priveden je pre nekoliko dana u beogradsku policiju, kada mu je prilikom pretresa pronađen paketić.

Naime, Marko Perović zajedno sa nekolicinom prijatelja iz Parova, među kojima je bio i Mladen Vuletić, pretreseni su od strane policije tokom ruztinske kontrole, ali je kod Perocića pronađen paketić droge, koji je prema njegovim rečima bio za ličnu upotrebu: "On je zaustavljen zbog provere. Prilikom pretresa, kod njega je nađena >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << kesica sa drogom koja je bila spremna za upotrebu. Bio je sa još dvojicom prijatelja, koji osim ličnih dokumenata, ništa nisu imali kod sebe", objašnjava sagovornik blizak celom slučaju, pišu domaći mediji.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.