Bivša zadrugarka progovorila o BORBI SA ZAVISNOŠĆU: Nije me zanimalo što mi porodica pati, moja deca nisu imala šta da obuku...

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 16:15

Bivša zadrugarka progovorila o BORBI SA ZAVISNOŠĆU: "Nije me zanimalo što mi porodica pati, moja deca nisu imala šta da obuku..."

Bila je u kandžama poroka.

Bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga" i muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", Zorica Erić, je javno govorila o svom poroku. Ona se borila sa zavisnošću od narkotika, a jednom prilikom se prisetila tog teškog perioda.

Otvoreno je priznala da je cela porodica patila zbog ovog njenog problema, ali to je sad ostavila iza sebe.

- Gubila sam emociju prema deci, suprugu, samo sam bila usmerena ka svom ličnom zadovoljstvu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Moja porodica je patila, a mene to nije zanimalo. Moja deca nisu imala odeću da nose, ali sam ja trošila pare na gluposti - rekla je Zorica svojevremeno, i tada je otkrila da su je ljudi osudili što je svoju iskrenu životnu priču iznela javno.

- Moja priča je zaista poučna i ispričana je u emisiji kako bi ljudima dala nadu i primer kako čovek sa svim problemima može da izađe na kraj. Ni u jednom trenutku se nisam pokajala što sam je ispričala u takmičenju, jer smatram da je mnogima koristila - rekla je pevačica tada za "Grand Online".

- Ništa nisam koristila, osim kokaina, uglavnom se to konzumiranje vezivalo za posao. Znači kad odem da radim, tako krene, daj da popijemo, piće dva, tri. Ja sam već i govorila o tome javno, mi muzičari uvek kad se sastanemo i kad dođemo na svirke, kao fora pijemo da zagrejemo grlo, popijemo dve, tri čašice. Posle toga, meni dođu neke hajdučke ideje, dok ostalima naravno ne. Kod mene se konzumacija vezivala za posao samo, odnosno za konzumaciju alkohola. Nikada bez alkohola nisam uzimala, kad sam kod kuće isto nisam uzimala. Bukvalno sam imala kod sebe, ali to sam skrivala i čekalo je sledeću tezgu - pričala je pevačica.

Srbija Danas/Grand online/Prenela I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.