Bivša zadrugarka postala ČLAN KRIMINALNE GRUPE? Dobija ogroman novac za svoje usluge - ne sme ništa ni da zucne

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2023, 16:13

Bivša zadrugarka postala ČLAN KRIMINALNE GRUPE? Dobija ogroman novac za svoje usluge - ne sme ništa ni da zucne

Igra se s vatrom...

Kako navodi "Republika", bivša zadrugarka je navodno prošle godine upoznala članove jedne kriminalne grupe, a sada se hvali da je upostavila saradnju sa njim ai obavljala "mutne" poslove za njih. 

Kako prenosi pomenuti portal, upoznala ih je preko jednog druga, a kada su oni shvatili da može da im bude značajna zbog nekih informacija počeli su da joj plaćaju za iste, dok se ona na sva usta hvali da je deo ove kriminalne grupe. Navodno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobija ogroman novac za izvlačenje informacija, a o ovome u društvu ne bi smela ni da zucne.

- Sve je počelo iz zaj*bancije. Ona je bila na par privatnih proslava sa još nekim drugaricama i tako se upoznala sa tim likovima koji su članovi kriminalne grupe. One su bile tu, što se kaže, radi zabave, a ona je drugaricama pomenula da je bila u Crnoj Gori sa nekim dečkom i kad je izgovorila njegovo ime, ovi su je odmah odveli sa strane da popričaju. Kako im je ona detaljno objasnila o kome se radi, a taj je iz nekog drugog klana sa kojima se ovi ne gotive, oni su je pitali da li može ponovo da ugovori sastanak sa njim, i da od njega izvuče neke, za njih bitne informacije, što će joj oni dobro platiti - priča izvor blizak toj devojci i dodaje da mora da bude veoma oprezna i da sa tim ljudima nema šale:

- Njoj se ta ideja odmah dopala, sve je shvatila kao igru, ali ubrzo je ukapirala da zbog takvih informacija lete glave, pa je bila pažljivija svaki sledeći put. To što ona sad priča po gradu, to ne sme da radi. Rečeno joj je da ćuti i da se ponaša ka i do sada, ali je ona malo poletela, što šefovima sigurno neće svideti - priča izbor za "Republiku".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.