Bivša zadrugarka doživela SAOBRAĆAJKU - Kolima udarila U ZID kuće poznatog pevača, jedva izvukla ŽIVU GLAVU

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 13:06

Bivša zadrugarka doživela SAOBRAĆAJKU - Kolima udarila U ZID kuće poznatog pevača, jedva izvukla ŽIVU GLAVU

Nekadašnja učesnica rijalitija "Zadruga", Jelena Golubović, ispričala je detalje nesreće koja je zadesila...

Bivša zadrugarka, Jelena Golubović, otkrila je da je pre izvesnog vremena pazarila kuću na Avali za koju je dala 300.000 evra, te istakla da zbog gradnje koju je započela tamo sada provodi dosta vremena.

Naime, ona se prisetila da je prilikom poslednjeg boravka na svom imanju imala tešku saobraćajku kad se svojim automobilom zakucala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u zid jedne kuće.

- Krivica nije bila moja, jer je put bio nepregledan. Nakon moje desila se još jedna nesreća. Udarila sam u zid kuće Rođe Raičevića, a od siline udarca auto je odleteo na drugu stranu i udario u drugu kuću. Imala sam sreću, kola su se rotirala dok nisu naletela na drvo. Moj auto je iz korena iščupao tu tuju, a tuja je porušila cigle od spoljne ograde kuće. Mogla sam da poginem. U toku je sudski proces - otkrila je Golubovićeva za Kurir.

A post shared by Jelena Golubović (@jelenagolubovic_official)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.