Bivša Mionina drugarica SVE ODRUKALA: Jovanovićeva NAMAGRČILA i Stanislava i Nenada, celu igru isplanirala?

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 15:00

Bivša Mionina drugarica SVE ODRUKALA: Jovanovićeva NAMAGRČILA i Stanislava i Nenada, celu igru isplanirala?

Sećate se Mime Živković, muzičarke koja nije dala na sebe, te je bila najglasnija svađalica u Beloj kući, i za koju su pojedini zadrugari sumnjali da voli žene.
Učesnica rijalitija "Elita", Miona Jovanović, trenutno je u epicentru dešavanja zbog turbulente veze sa 20 godina starijim reperom Nenadom Aleksićem Ša, a najveći akcenat stavljen je na njen komplikovani odnos sa dečkom kog je prevarila, Stanislavom Krofkom, a koji se nedavno uselio u rijaliti.
Sada se oglasila njena bivša cimerka Mima Živković i dala sud o ponašanju nekadašnje drugarice.
- Moje mišljenje je da je Miona zaista htela da se sve ovako desi. Smatram da ne voli ni Stanislava, ni Nenada....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"POKAJALA SE" Mionini roditelji ogorčeni, iz Kragujevca uputili jasnu poruku Jovanovićevoj: Ovako izgleda porodični dom

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024

O mladoj pevačici Mioni Jovanović ne prestaje da bruji regionalna javnost otkako je u rijalitiju "Elita" otpočela turbulentnu emotivnu vezu s reperom Nenadom Aleksićem Ša, zbog kog je preko noći zaboravila svog dečka, MMA borca Stanislava Krofaka, koji ju je ispratio u Šimanovce...U vreme kada...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.