POKAJALA SE Mionini roditelji ogorčeni, iz Kragujevca uputili jasnu poruku Jovanovićevoj: Ovako izgleda porodični dom

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 19:04

"POKAJALA SE" Mionini roditelji ogorčeni, iz Kragujevca uputili jasnu poruku Jovanovićevoj: Ovako izgleda porodični dom

O mladoj pevačici Mioni Jovanović ne prestaje da bruji regionalna javnost otkako je u rijalitiju "Elita" otpočela turbulentnu emotivnu vezu s reperom Nenadom Aleksićem Ša, zbog kog je preko noći zaboravila svog dečka, MMA borca Stanislava Krofaka, koji ju je ispratio u Šimanovce.
U vreme kada je Miona Jovanović uplovila u vezu sa Nenadom Aleksićem Ša, on je i dalje bio papirološki oženjen, a njihova ljubavna priča se dodatno zakomplikovala otkako se u Belu kuću uselio i njen bivši, Stanislav Krofak.
On ima podršku Mioninih roditelja za razliku od Ša, za kog neće da čuju, što su Mioni jasno stavili do znanja 31. decembra, kada su je posetili...
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.