Bio si snažniji dok ti se nije desio Kristijan! Golubović ISPROZIVAO Tomovića - Spomenuo TAJNI POZIV

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2020, 21:36

"Bio si snažniji dok ti se nije desio Kristijan!" Golubović ISPROZIVAO Tomovića - Spomenuo TAJNI POZIV

O ovom razgovoru se nikada nije pričalo u Beloj kući!

Ove nedelje zadrugari su sami birali vođ, a većinom glasova izabran je Kristijan Golubović. Kristijan je, kako pravila nalažu, morao da raspodeli budžet zadrugarima. Poslednji budžet dao je Vladimiru Tomoviću.

- Sedeo sam sa mojih dvadesetak drugara u velelepnom zdanju, zvao je drug od mog strica i molio da ne bude incidenata. Ja sam rekao da on meni nije dobar, ako vama jeste. Nema problema, to govorim tom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Novopazarcu. On je dobar sa tvojim stricem ili ujakom - govorio je Kristijan.

- Na moju incijativu te nije zvao, to moraš da znaš - rekao je Tomović.

- Mogao je i predsednik da me zove, ali ja bih radio po svome. Kao što sam i rekao to tvom nekom, ti ispadaš p*čka u sukobu sa mnom, to nije sramota, ti si dobro prošao. Čovek koliko se petlja sa ženama, a ništa se ne desi, dolazim u sumnju za tvoje opredeljenje, možeš da budeš i gej i bi. Ja kad uđem u kokošinjac, sve puca. One nisu došle da im mi držimo predavanja o nukleranoj fizici. "Girls just wanna have fun". Pa i Čorba, koji je "tuc muc", smuvao je. Od izbirača nema j*bača - rekao je Golubović.

- Daješ notu sportskom ovde, nisam pobornik suplemenata koje pijete, kad prdneš u lajvu i nasmejaš se budalasto kao da imaš 12 godina, a morališeš ljudima o pristojnosti. Nemam lepo mišljenje o tebi, sa 6 sam te smanjio na 2, to mi je i bio cilj. Bio si mnogo snažniji dok ti se nije desio Kristijan Golubović - rekao je Kristijan.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Pogledajte rezultate

Pogledajte rezultate

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.