Bili smo polupani kada... Danilo progovorio o odnosu sa Tarom Simov PREKID TRUDNOĆE nije...

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 11:52

"Bili smo polupani kada..." Danilo progovorio o odnosu sa Tarom Simov "PREKID TRUDNOĆE nije... "

Sve je razjasnio.

U novom, ekskluzivnom izdanju emisije "ShowBLIZ", voditeljke su na "Hajp" teleziji ugostile vanbračnog partnera koleginice Tare Simov, Danila Raičevića.

Danilo je iskreno progovorio o odnosu sa Tarom, kao i o momentu kada je saznao da je njegova izabranica u blagoslovenom stanju.

Osim toga, Danilo je otkrio detalje upoznavanja sa Simovom i izjavio da je ubeđen da je baš ona idealna žena. Priznao je da je Tara njegova najveća ljubav.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Tara i ja smo bili polupani kada smo se upoznali - rekao je Danilo. A onda se osvrnuo na odnose sa roditeljima:

Ni u jednom trenutku abortus nije bio opcija. Moj otac je bio realan, ne znaš o sebi da brineš a kamoli o detetu, a mama se smejala stalno - rekao je Danilo kroz smeh.

- Tara je totalno drugačija, mislim da sam izvukao njenu verziju najbolju. Svađamo se mi, oboje smo rogati, ali imamo granicu - rekao je.

Na pitanje da li je on lenj, kao što se priča o njemu i da je odgajan pod staklenim zvonom, rekao je:

- Neću da budem rob, da radim od 9 do 5, mislim da mogu bolje od toga - rekao je Raičević.

Podsetimo, Danilo i Tara često su prolazili kroz turbulentne periode i trzavice tokom veze, ali, kako se čini, iz svega su izlazili samo jači.

Srbija Danas/Hypetv.rs/Prenela S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.