Bila je to velika ljubav, uživao sam Nakon što je Aneli iznela da Asmin voli muškarce, Durdžić zagrmeo

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 21:20

"Bila je to velika ljubav, uživao sam" Nakon što je Aneli iznela da Asmin voli muškarce, Durdžić zagrmeo

Užasnut jer se njegova intima deli na televiziji.

Asmin Durdžić, bivši partner učesnice "Elite" Aneli Ahmić, oglasio se prvi put nakon što ga je bivša izabranica prethodne noći javno optužila da voli i muškarce.

Aneli je posle video-poziva koji je imala sa sestrom Sitom razgovarala s Markom Đedovićem, sa kojim je podelila najdublju intimu iz bračnog kreveta.

Ona je obelodanila Asminove fetiše, zbog čega je dugo sumnjala da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bis*ksualac, a takođe izrazila je sumnju da je Durdžić imao tajnu aferu sa svojim advokatom, koji je inače homos*ksualac.

Durdžić nije dugo želeo da ćuti, pa je demantovao ove tvrdnje:

- Advokat o kojem dotična priča je suvlasnik mog holdinga 25 odsto. Ona to dobro zna i treba da je bude sram jer mene kao oca svog deteta etiketira kao bis*ksualca i iznosi našu najdublju intimu. Ja je neću ponižavati i vređati jer nemam razloga za to, niti me izrečene nebuloze dotiču. Ostacu gospodin i reći činjenicu - uživao sam u velikoj ljubavi sa najpoželjnijom ženom na našim prostorima i to dovoljno govori o mojoj muškosti i ukusu za žene, kao i o tome da sam isključivo naklonjen lepim i zgodnim damama. Sve ostalo su gluposti i nebuloze - poručuje Asmin i dodaje:

- Kada su svi argumenti protiv mene potrošeni, udara se najniže. To je sve što imam da poručim u vezi sa izjavama majke svog deteta koju ne želim da ponižavam i vređam samo iz tog razloga - zaključio je on.

Srbija Danas/Pink.rs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.