Biću na rehabilitaciji duže vreme... Đorđe David nakon tragedije u Severnoj Makedoniji podelio tugu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 02:16

"Biću na rehabilitaciji duže vreme..." Đorđe David nakon tragedije u Severnoj Makedoniji podelio tugu

Umetnik se ne miri sa tragedijom.

Večeras je održano finale "Pesme za Evroviziju", koja će se održati u Švedskoj od 7. do 11. maja. Učesnici su bili na visini zadatka, a Srbija je pokazala da ima čime da se ponosi kada je zvuk i performans u pitanju.

Među gostima u bekstejdžu bio je i roker Đorđe David, koji je bio raspoložen za razvor sa pripadnicima sedme sile.

Đorđe je bio oduševljen takmičarima i njihovim numerama.

- Ovo večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pokazalo da Srbija ima najviše podignut barjak kad je ova manifestacija. Pokazali smo kroz ovo da smo lideri u muzici, naši pevači i izvođači su na mnogo ozbiljnijem nivou. Imamo najveće zvezde koje se prepoznaju svuda, gde god hoćete.

Ipak, nije bio preterano pričljiv kada je u pitanju otkrivanje imena koje mu se izdvaja.

- Previše sam mator da bih pričao o favoritima posle 45 godina karijere. Neka pobedi onaj koji zaslužuje, vreme je takvo da svako ko je organizovao dobro glasanje - može da pobedi. Ovde ima jedno pet, šest pesama koje barabar mogu da idu na tu pesmu Evrovizije.

Roker je podelio tugu zbog neverovatne tragedije u Severnoj Makedoniji, u kojoj je jedna žena stradala.

- Ja sam čovek koji će u svojoj glavi biti na rehabilitaciji duže vreme. To je ozbiljna tragedija, i ozbiljan poremećaj, ali jak si onoliko koliko možeš da hendluješ. Trudim se, iz sve snage.

Razgovor tima portala Srbija Danas i umetnika pogledajte na našem Jutjub kanalu:

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.