Izvor: Scandal.rs, 04.Apr.2016, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez masnih naslaga: 6 najboljih vežbi za donji stomak

Uspeli smo da sakupimo vežbe koje se najviše fokusiraju na ovu grupu mišića i koje pokreću sve abdominalne mišiće, tako da se sagorevanje masti povećavaju sa svakom vežbom.

Pročitajte i… Vežba koja uklanja celulit za tili čas!

Glavna privilegija ovih pokreta je: Fokusiranje na aktiviranje središnjeg dela tela je suština uspeha sa ovim trbušnim tonerima. U stvari, jedno istraživanje je pokazalo da ljudi koji su mentalno fokusirani na mišiće i koji prate >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << njihovo jačanje imaju brža poboljšanja u izgledu, što znači da nije sve samo u „prolaženje kroz vežbe“.

Kako da radite vežbe za najbolji efekat: Uradite određeni broj ponavljanja za svaku vežbu, uzimajući kratku pauzu u trajanju od 45 do 60 sekundi između setova. Kompletno vežbanje radite 3-4 puta nedeljno. Sve što vam treba za vežbe je podloga ili peškir i spremni ste za vežbe!

Ostatak teksta pročitajte ovde: Bez masnih naslaga: 6 najboljih vežbi za donji stomak

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.