Bez mackanja i sušenja: Nov način lakiranja noktiju je stigao (video)

Izvor: Scandal.rs, 07.Nov.2015, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez mackanja i sušenja: Nov način lakiranja noktiju je stigao (video)

Priznajte, lakiranje noktiju je ogromna muka. Ako i nokti na jednoj ruci ispadnu kako-tako korektno, svi znamo šta će se dogoditi sa drugom.

Onda bacamo pare na manikir i pedikir u salonima, ili pokušavamo štapićem za uši, koji je umočen u aceton, da skinemo sve “zalutale” tragove našeg mazanja noktiju.

To izgleda sve sada može da prestane, jer je napravljen lak za nokte u speju!

Nails Inc. će izbaciti u prodaju lak u spreju pod nazivom “Paint Can”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << i ovi proizvođači tvrde da će vam omogućiti besprekoran manikir za nekoliko sekundi.

Funkcioniše tako što protresete bočicu, prskate nokte nekih 20 sekundi, pustite ih da se osuše, a onda operete ruke vodom i sapunom.

Sprej je napravljen tako da je namenjen da se zadrži na vašim noktima, ali lako skine sa kože.

Šta kažete?

A video posted by Peace Love Fashion Khi (@peacelovefashionkhi) on Nov 6, 2015 at 5:04am PST

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.