Beyonce šokirala svet izbacivši nenajavljeni album!

Izvor: Tracara.com, 13.Dec.2013, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beyonce šokirala svet izbacivši nenajavljeni album!

Beyonce iznenadila novim izdanjem Iako nije bilo nikakve najave, r’n'b diva Beyonce šokirala je javnost, a naročito svoje fanove novim albumom koji je pre par sati objavila. Bez pompezne najave imaćemo prilike da čujemo novi muzički projekat koji je držan pod velom tajne. U pitanju je 14 novih pesama tamnopute lepotice, a album nosi nazv Beyonce. Verovali ili ne, unapred je spremljeno čak 17 spotova koji će pratiti ovo izdanje u vizuelnom smislu. Album Beyonce već se može nabaviti na online servisima za kupovinu muzike. O ovom velikom iznenađenju Beyonce je rekla da namerno nije želela ništa da otkrije i da je čekala pravi trenutak za izdavanje kada je ceo album muzički savršen. Poslušajte neke od najava novih pesama… Kako vam se dopadaju?   Redakcija Tracara.com

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Pogledajte 17 novih spotova Beyonce!

Izvor: Tracara.com, 13.Dec.2013

Beyonce je preko noći izbacila novi album koji je specifičan po tome što njegov izlazak uopšte nije najavila, a ovo vizuelno-muzičko delo ima 14 pesama i 17 spotova! Pogledajte sve spotove sa ovog albuma, koji je iznenadio ceo svet!

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.